Forum Oglasi - Besplatni Mali Oglasi Mali Oglasi
21.05.2012 *
Dobrodošli, Gost. Molimo ulogujte se ili se registrujte.

Prijavite se iznad sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom!
Besplatni Oglasi
Vesti: Dobrodošli na ForumOglasi.com :-) Dodajte svoje male oglase potpuno besplatno još danas. Svi oglasi stariji od 60 dana se automatski brišu...

Početna   Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] |   Idi dole
  Štampaj  
Autor Naziv oglasa: DIPLOMSKI iz ekonomije - IZRADA  (Pročitano 136 puta)
djruzica

Malih Oglasa: 6

« Dodato: 08.09.2010 »

Ukoliko je nekome potreban DIPLOMSKI ili SEMINARSKI rad iz ekonomskih predmeta na bilo koju temu, moze da mi se obrati. Ja sam zavrsila Master studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i bavim se izradom radova ukoliko je nekome potrebno, bilo da je seminarski, diplomski, pristupni za master....

Cena zavisi od karatkera rada, sadrzine i duzine. Izrada je potpuno strucna, uz koriscenje strane literature i publikacija, primera iz prakse.. naravno, opet sta kome treba. Obrada teksta je po akademskim standardima (forma, reference, sadrzaj...).

Svaki rad je odiginalan, bez copy-paste varijanti ili skidanja gotovih radova sa neta.
Kvalitet zagarantovan, nijedan do sada uradjen rad nije dobio ocenu ispod 9. Sve korekcije do konacnog prihvatanja rada ulaze u cenu.

Ruzica, dipl. ekonomista - master
065/50-999-33
djruzica@yahoo.com
Sačuvana
Stranice: [1] |   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Copyright © 2009 ForumOglasi.com. Besplatni Mali Oglasi. All Rights Reserved.
- Zabranjeno je kopiranje oglasa na druge sajtove bez dozvole autora ili vlasnika foruma. -
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
eXTReMe Tracker